Valencia se loučí s Ligou mistrů už po skupině a přesune se do Evropské ligy

Juventus slaví výhru a postup (© marca.es)

Valencia prohrála v Turíně s Juventusem 0-1, což v kombinaci s výhrou Manchesteru United nad Young Boys Bern znamená pro španělského zástupce konec v soutěži.

V úvodní půli byl sice Juventus lepším týmem, ale Neta v podstatě neohrozil. A tak jedinou šanci zaznamenala v samotném závěru Valencia, Diakhabyho hlavičku skvělým reflexivním zákrokem zastavil Szczęsny.

Po hodině hry se už stav měnil. Cristiano Ronaldo se zbavil obránce a našel Mandžukiće, který otevřel skóre. Neto v dalším souboji s domácím útočníkem o chvíli později uspěl a udržet Valencii ve hře. Poté tempo opadlo a utkání začalo být plné nepřesností, což hrálo do karet domácím.

Juventus těsné vítězství udržel a zajistil si postup do vyřazovací fáze. Ten už se netýká Valencie, kterou připravila o naději branka Fellainiho z Manchesteru United do sítě Young Boys Bern v nastaveném čase. Netopýři se přesunou do Evropské ligy.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace