Valencia uzavřela cestu Ligou mistrů výhrou nad Manchesterem United

Hráči Valencie (© marca.es)

Valencia se rozloučila s Ligou mistrů důstojně, na Mestalle porazila Manchester United 2-1.

Předvádět výkon jako dnes pravidelně, možná by Netopýři strávili v elitní delší dobu než tu, která je vyhrazena základním skupinám.

Valencia hrála s chutí a rychle šla do vedení zásluhou křížné střely Solera. Stejný hráč měl i další možnost, stejně jako Kondogbia ale neuspěl. Nejlepší šanci hostů měl Pogba, zblízka však nedokázal míč trefit dobře.

Druhý poločas začal vlastním gólem Jonese, obránce United nešťastně ve skluzu poslal balón do branky. Valencia si náskok hlídala, z klidu ji vyvedlo až snížení Rashforda v samotném závěru. Španělský celek bude v kontinentálních soutěžích pokračovat v Evropské lize, Manchester United zůstává součástí Ligy mistrů.

Sestavy:

Valencia: Doménech; Piccini, Vezo, Diakhaby, Toni Lato (51. Garay); Soler, Parejo, Kondogbia, Cheryshev (66. Ferrán Torres); Batshuayi a Santi Mina (68. Rodrigo). 

Manchester United: Romero; Valencia, Jones, Bailly, Rojo (46. Young); Fellaini, Pogba, Pereira, Mata, Fred (57. Rashford) a Lukaku (69. Lingard).

Branky: 17. Soler, 47. Jones (vl.) - 87. Rashford.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace