Konečně výhra. Valencia zdolala Young Boys Bern a dál sní o postupu

Valencijská radost (© marca.es)

Valencia oživila naděje na postup do vyřazovací části Ligy mistrů, když zdolala na Mestalle Young Boys Bern 3-1.

Možná se to nezdá jako velká věc, ale vítězství Netopýrů má velkou cenu, nejen při pohledu na tabulku skupiny, kde se posunuli minimálně dočasně na druhou příčku, ale i vzhledem k faktu, že pro Valencii jde o první domácí triumf letošní sezóny vůbec.

Marcelino před zápasem říkal, že opory Valencie musí zabrat a Santi Mina a Carlos Soler to při absenci kapitána Pareja vzali na sebe. První jmenovaný otevřel v patnácté minutě skóre. Na jeho gól ještě hosté zareagovali vyrovnáním Assalého, ale poté už měla Valencie střetnutí pod kontrolou.

Ještě do pauzy jí vrátil vedení Santi Mina a Carlos Soler krátce po změně stran přidal po individuálním úprku pojistku. Vyloučení Sanoga navíc zajistilo Valencii závěr beze strachu. Marcelinův výběr po solidním výkonu porazil švýcarského soupeře 3-1.

Sestavy:

Valencia: Neto; Wass, Garay, Gabriel Paulista, Gayá; Carlos Soler, Coquelin, Kondogbia (87. Vezo), Guedes (75. Ferrán Torres); Rodrigo a Santi Mina (69. Gameiro). 

Young Boys Bern: Von Ballmoos; Mbabu, Lauper, Von Bergen, Benito; Fassnacht (61. NSamé), Sow, S. Sanogo, Moumi Ngamaleu (46. Sulejmani), Hoarau (75. Aebischer) a Assalé. 

Branky: 15. a 42. Santi Mina, 56. Carlos Soler - 37. Assalé.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace