Preview: Valencia - Manchester United

Bude se Valencia radovat z vítězství? (© marca.es)

Netopýři z Valencie už svůj osud znají, skupinu Ligy mistrů uzavřou zápasem proti Manchesteru United a vědomím, že po zimě budou nastupovat v Evropské lize.

Měl to být pro Valencii vysněný evropský večer, na který čekala dlouhé roky. Místo toho bude mít utkání mírnou pachuť z promarněné příležitosti, protože postup přes zranitelný Manchester United nebyl utopií.

Valencia si však podřezala větev sama pod sebou zejména ztrátou s Young Boys Bern. Přesto jde i nadále o hodně, zejména finančně. Vždyť i výhra ve středečním mači znamená přísun 2,7 milionu eur, což je pro klub, který ohlásil ztrátu 36 milionů eur, nemalá cifra.

Marcelino nemohl nominovat vykartovaného Gayu a zraněné Guedese, Paulistu, Murilla a Gameira. Manchester United svede na dálku boj s Juventusem o první místo tabulky, nebudou u toho Alexis Sánchez, Martial nebo Smalling.

Pod dohledem Bulhara Gregory Kabakova začne zápas ve 21:00.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace