Valencia nevyužila dlouhou přesilovku a do Ligy mistrů se vrátila prohrou s Juventusem

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Valencia si nedokázala osladit návrat do Ligy mistrů dobrým výsledkem, doma prohrála s Juventusem, byť hrála dvě třetiny utkání v přesile.

První poločas patřil hostujícímu Juventusu, který si mohl zajistit pohodlný náskok, jenže zradila ho koncovka. Mandžukić, Khedira či Matuidi možná doteď nechápou, jak mohli své příležitosti neproměnit... Po půlhodině byl vyloučen Cristiano Ronaldo, když zřejmě zatahal za vlasy Murilla. Juventusu byl však i nadále nebezpečnější, Cancelovi ještě zkazila radost branková konstrukce, faul Pareja ve vápně už ale z nařízené penalty potrestal Pjanić.

A jak skončila první půle, tak začala ta druhá. Murillo poslal k zemi Bonucciho a Pjanić se ani tentokrát z puntíku nemýlil. Stará dáma si dvougólový náskok dobře pracující obranou bez větších problémů pohlídala až do závěru. V nastaveném čase dostala výhodu penalty i Valencia, jenže Parejo neproměnil.

Bezradné Valencii se návrat mezi evropskou špičku nepovedl, Juventusu podlehla na Mestalle 0-2.

Sestavy:

Valencia: Neto; Vezo, Gabriel, Murillo, Gayá; Soler, Parejo, Wass, Guedes; Rodrigo a Batshuayi.

Juventus: Szczęsny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro; Khedira (23. Can), Pjanić, Matuidi; Bernardeschi, Mandžukić a Cristiano Ronaldo.

Branky: 45. a 51. Pjanić (obě z pen.).

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace