Solidní výkon a bod. Valencia remizovala na Old Trafford

Záběr z utkání (© marca.es)

Valencia zvládla těžký zápas na Old Trafford dobře a po solidním výkonu remizovala s Manchesterem United 0-0.

První poločas v Divadle snů nenabídl žádné podstatnější vzrušení, fanoušci si tak museli počkat až do druhé pětačtyřicetiminutovky, kdy zajímavých situací přibylo.

Jako první zkoušel štěstí Guedes, jehož technická střela proletěla těsně vedle. Pogbou ránu zneškodnil spolehlivý Neto a Batshuayi střílel po přiklepnutí Rodriga svižně, ale nepřesně. S blížícím se koncem střetnutí se více tlačili dopředu domácí, Lukaku hlavou minul.

Valencia využila nejisté formy Rudých ďáblů a z Manchesteru si odváží bod, jehož skutečnou hodnotu poznají Netopýři až při konečném účtování po základních skupinách.

Sestavy:

Manchester United: De Gea; Valencia, Bailly, Smalling, Shaw; Fellaini, Matić, Pogba; Rashford, Alexis Sánchez (76. Martial) a Lukaku. 

Valencia: Neto; Piccini, Garay, Gabriel, Gayá; Coquelin (78. Soler), Parejo, Kondogbia, Guedes (82. Cheryshev); Batshuayi (73. Gameiro) a Rodrigo. 

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace