Preview: Panathinaikos - Athletic

Williams by měl dostat šanci na hrotu (© as.com)

Athletic už na cestě do Evropské ligy překonal první překážku jménem Dinamo Bukurešť, nyní na baskické Lvy čeká ta druhá a poslední - Panathinaikos.

Jako první budou mít ve dvojzápase 4. předkola výhodu domácího prostředí Řekové. A pokud to u nějakého týmu platí doslova, tak je to Panathinaikos, na jehož stadionu se očekává tradičně bouřlivá atmosféra, která dělá z fanoušků dvanáctého hráče.

Panathinaikos ale zdaleka není favoritem. Dvacet ligových titulů a osmnáct triumfů v domácím poháru, to je slušná vizitka, jenže v posledních letech se klubu nedaří po finanční ani sportovní stránce. Vždyť ligovou soutěž naposledy opanoval před sedmi lety. Španělského rivala navíc nikdy nevyřadil a už patnáctkrát v řadě neporazil.

Athletic touží v Evropské lize zanechat výraznější stopu než vloni. Dnes by mohl Ziganda nechat Adurize jen na lavičce jako případného žolíka, kdyby vše nešlo tak, jak si trenér Athleticu představuje. Role devítky by připadla Williamsovi, jenž o ni v předsezónních rozhovorech vyjádřil zájem.

Zápas začíná ve 20:30, arbitrem bude Portugalec De Sousa.

Pravděpodobné sestavy:

Panathinaikos: Vlachodimos; Kolovetsios, Koutroumbis, Moledo, Hult; Kourbelis, Chatzigiovanis, Zeca, Lod; Altman a Molins.

Athletic: Herrerín; De Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga; Vesga, Raúl García, Beñat, Susaeta, Muniain a Williams.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace