Sezóna 2017/2018 očami fanúšika - Sevilla

FC Sevilla (© sevillafc.es)

V rubrike sezóna očami fanúšika som dnes "vyspovedal" Carlitosa - človeka, bez ktorého si ja osobne tento web ani neviem predstaviť a Vy ostatní asi tiež nie. Ako videl Carlitos sezónu andalúzskeho mužstva FC Sevilla? Odpovede z Prahy nám prináša siedmy diel našej rubriky.

Ako by si zhodnotil sezónu 2017/2018, v ktorej Sevilla až do konca súťaže bojovala o umiestnenie, ktoré by jej zaručilo účasť v pohárovej Európe?

Carlitos : "Sezónu bych zhodnotil negativně. Hezkou částí byly zasloužené postupy v Lize mistrů přes Manchester United i v Copě přes Atlético, dost ošklivou pak paběrkování v lize, kde to za něco stálo jen v závěru pod Caparrósem, který se zaslouženě rozloučil s trenéřinou jako král a s ovacemi, nepovedené přestupy, špatná hra i konečné umístění."

Ktorý hráč Ťa svojimi výkonmi najviac zaujal a ktorý naopak sklamal?

Carlitos : "Nejvíc mě zklamali trenéři. Berizzo nenavázal na působení v Celtě a i přes dobrou přípravu to v soutěžních zápasech prostě nefungovalo a nebyl tam žádný posun. Montella a některá jeho nepochopitelná rozhodnutí a vlastně celkově jeho působení a vliv na tým. Z hráčů pak právě Montellou nesmyslně protěžovaná dvojice Correa a Muriel. Naopak bych pochválil bohužel často přehlíženého Ben Yeddera, Banegu nebo Lengleta."

V ktorom zápase sa Ti najviac pozdával výkon mužstva a v ktorom to naopak podľa Teba bola katastrofa?

Carlitos : "Nejlepší zápas byl asi ten domácí proti Barceloně, kde to bylo rozjeté na zaslouženou a poměrně vysokou výhru. I proti Realu byl výkon dobrý. Největší katastrofou byly všechny zápasy s inkasovanou manitou (v čele s finále Copy), kterých nebylo zrovna málo."

V každej sezóne La Ligy padá veľa pekných gólov, aký gól Sevilly sa Ti v sezóne 2017/2018 páčil najviac?

Carlitos : "Bohužel už nejsem nejmladší a konkrétní gól si nevybavím, ale vlastně každý gól Sevilly je krásný, ne?"

Viaceré tímy svojimi výkonmi a výsledkami prekvapili. Ktorý tím prekvapil najviac Teba?

Carlitos : "Pozitivně mě překvapily vesměs týmy, které nemám zrovna v oblibě, čili Valencia, Getafe nebo Girona, které hrály a měly výsledky výrazně lepší, než se očekávalo."

A ktorý tím Ťa naopak najviac sklamal?

Carlitos : "Největším zklamáním je jednoznačně sestupující trojka, která s výjimkou dobrého závěru sezóny od Deporu absolutně nedosahovala úrovně La Ligy. A hned za nimi nudný a bezkrevný Athletic."

Čo si sľubuješ od nasledujúcej sezóny, v ktorej sa Sevilla predstaví už s novým mužom na trénerskej lavičke?

Carlitos : "Slibuji si (doufám) úspěšný boj o Ligu mistrů, posílení kádru a aktrativnější hru. S Gironou dokázal Pablo Machín velké věci, tak věřím, že se nepřidá na dost dlouhý seznam trenérů, kterým se jinde dařilo, ale v Seville ne."

Ďakujem Carlitosovi za jeho čas a odpovede...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace