Superpaco se poklonil Vaclíkovi: Chytáš elegantně a patříš mezi tři nejlepší brankáře ve Španělsku

Tomáš Vaclík (© marca.es)

Bývalý brankář Sevilly Francisco Ruiz Brenes, jemuž se přezdívá Superpaco, pochválil práci, kterou v klubu odvádí Tomáš Vaclík.

"Jsem doma a sleduji moře, protože to je jediné rozptýlení, jinak trávím čas u televize. Už aby to (pandemie koronaviru) skončilo a znovu se začalo hrát. Rád tě sleduji, protože dáváš Seville jistotu, kterou potřebuje, aby uspěla. Od chvíle, co jsem odešel, prošlo Sevillou hodně brankářů, ale ty a Palop jste nejlepší, protože chytáte skvěle a navíc elegantně," vzkázal Superpaco českému strážci svatyně.

"Pokračuj v práci, kterou odvádíš, protože dokazuješ, že v současnosti patříš mezi tři nejlepší brankáře ve Španělsku," dodal 72letý Francisco Ruiz, pro něhož byla Sevilla fotbalovým domovem celkem 13 let.

Jedenatřicetiletý Vaclík přišel do Sevilly před dvěma roky z Basileje a smlouvu má platnou do léta 2021. Reprezentační gólman se nedávno nechal slyšet, že doufá v její prodloužení.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace