Tebas se znovu opřel do Superligy

Javier Tebas (© marca.es)

Přestože je projekt Superligy pozastaven, dál se na něj valí kritika. Olej do ohně přilil Javier Tebas.

"O co se pokusili, to je pro evropský fotbal velká rána. Je to velmi vážné. V oficiálních prohlášeních, kteří ti tři, kteří se stále snaží obhájit neobhajitelné, i když se loď potápí, stále káží o tom, jestli fotbal zkrachuje, nebo ne. Že mají nejvíce titulů neznamená, že jsou nejchytřejší. Ukazuje to na ignoranci v profesionálním fotbale. Nekrachujeme, pane Pérezi, nekrachujeme, pane Laporto, nekrachujeme, pane Agnelli," uvedl Tebas v narážce na prezidenty Realu Madrid, Barcelony a Juventusu, kterým stále hrozí vyloučení z příštího ročníku Ligy mistrů.

"Ti tři se považují za zachránce fotbalu, hlavně pan Pérez (prezident Realu Madrid a současně prezident Superligy), a ostatní za hlupáky, idioty. Cítím se ponížen," dodal šéf La Ligy.

"Projekt Superligy ještě nezemřel, zahrávají si s ekonomickou stabilitou evropského fotbalu. Nejvíce mi na tom vadí, že si myslí, že jsme hloupí. Zahrávají si s naší naivitou, politickou korektností, mlčením. Nebuďme naivní, je potřeba zaujmout pevný postoj."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace