Bolestivá ztráta. Valencia přišla v Lille v nastavení o výhru

Záběr z utkání (© marca.es)

Ztráta, která může Valencii v konečném účtování přijít velmi draho. Španělský klub na hřišti Lille vedl, ale v závěru o vítězství přišel.

Dlouho se hrálo vyrovnaně, ale se střeleckými pokusy jen z velké dálky. Až v závěru poločasu přitlačilo Lille na pilu a Yazıcı trefil břevno. Poločasová přestávka přišla pro Netopýry v nejlepší možnou chvíli.

V 63. minutě předvedli hosté dokonalou útočnou akci, kdy šel míč rychle z nohy na nohu a Cheryshev zakončil křížnou střelou přesně. Vedení Valencie se začalo otřásat v závěru, kdy byl vyloučen Diakhaby.

Náskok svěřenci Alberta Celadese neudrželi, v páté minutě nastaveného času je vytrestal Ikoné, přestože byl v obležení několika protihráčů. Valencia v Lille jen remizovala 1-1.

Sestavy:

Lille: Maignan; Celik, Fonte, Djaló (87. Bamba), Bradarić; Gabriel, Yazıcı (71. Rémy), André, Soumaré, Araújo (65. Ikoné) a Osimhen.

Valencia: Cillessen; Wass, Gabriel Paulista, Diakhaby, Jaume Costa; Coquelin, Parejo, Kondogbia (46. Carlos Soler), Cheryshev (87. Garay); Maxi Gómez a Gameiro (65. Kang-in Lee).

Branky: 95. Ikoné - 63. Cheryshev.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace