Valencia otočila zápas proti Lille a znovu je ve hře o postup

Hráči Valencie slaví gól (© marca.es)

Valencia dokázala včas zareagovat a otočit utkání proti Lille. Vítězstvím 4-1 španělský celek výrazně oživil naděje na postup.

V nepříliš záživné první půli vsítil jediný gól Osimhen. Za Valencii mohl vyrovnat v poslední minutě Ferran, z malého vápna ale mířil jen do brankáře.

Srovnat krok se Valencii přece jen podařilo, a to 66. minutě, kdy se z pokutového kopu za ruku Fonteho nemýlil Dani Parejo. To nejlepší si domácí nechali na závěrečnou desetiminutovku, kdy rozradostnili Mestallu hned třikrát v rychlém sledu.

Nejprve tečoval Gayův centr do vlastní sítě Soumaoro, aby hned vzápětí napřáhl z úctyhodné dálky Kondogbia a nádhernou střelou přidal pojistku. Výhru Valencie pečetil v závěru Ferran. Netopýři se po čtyřech zápasech základní skupiny Ligy mistrů bodově dotáhli na dvojici Chelsea a Ajax a mají osud ve vlastních rukách.

Sestavy:

Valencia: Cillessen; Wass, Garay, Gabriel Paulista, Gayá; Kang-in Lee(54. Manu Vallejo), Parejo, Kondogbia; Rodrigo (93. Gameiro), Cheryshev (30. Ferran Torres) a Maxi Gómez.

Lille: Maignan; Soumaoro (90. Bamba), Fonte, Gabriel; Celik, André (80. Araújo), Soumaré, D. Bradarić, Rémy, Osimhen a Yazıcı (74. Sanches).

Branky: 66. Parejo (pen.), 82. Soumaoro (vl.), 84. Kondogbia, 90. Ferran Torres - 25. Osimhen.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace