Čtyřgólový Iličić vyprovodil Valencii z Ligy mistrů

Socha zesnulého fanouška Vicente Navarra byla jediným divákem střetnutí... (© marca.es)

Valencia ani ve druhém osmifinále Ligy mistrů nedokázala zastavit ofenzivu Atalanty, opět inkasovala čtyři branky a po prohře 3-4 se se soutěží loučí.

Reálné naděje na zvrat po venkovním výprasku 1-4 vzaly na Mestalle rychle za své, už ve druhé minutě totiž fauloval Diakhaby a Iličić proměněným pokutovým kopem načal svůj velký večer. Gameiro sice vyrovnal, jenže krátce před pauzou se znovu provinil Diakhaby, tentokrát nepovolenou hrou rukou, a Iličić nezaváhal z penaltového puntíku ani napodruhé.

Valencia se snažila před prázdnými tribunami napsat vítěznou tečku za letošním působením v milionářské soutěži a hlavička Gameira znamenala srovnání stavu. Ferran dokonce elegantním obloučkem poprvé poslal Netopýry do vedení, které však mělo jepičí život.

Iličić dokonal svůj hattrick, který v závěru ještě vylepšil čtvrtým gólem. Valencia prohrála s Atalantou v otevřeném a útočném zápase i podruhé, v součtu obou utkání 4-8 a osmifinále Ligy mistrů se pro ni stalo konečnou stanicí.

Sestavy:

Valencia: Cillessen; Wass, Coquelin (74. Cheryshev), Diakhaby (46. Guedes), Gayá; Ferran Torres, Parejo, Kondogbia, Carlos Soler; Gameiro a Rodrigo (79. Florenzi).

Atalanta: Sportiello; Djimsiti, Caldara, Palomino; Hateboer, De Roon (44. Zapata), Freuler, Gosens; Pašalić (83. Tameze), Iličić a A. Gómez (78. Malinovskiy).

Branky: 21. a 51. Gameiro, 67. Ferran Torres - 3. (pen.), 43. (pen.), 71. a 82. Iličić.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace