Vitamin R proti krizi. Valencia díky brance Rodriga vyhrála na Chelsea

Rodrigo (© marca.es)

Valencia vstoupila nadmíru úspěšně do letošního ročníku Ligy mistrů, když vyhrála na hřišti Chelsea 1-0.

Pro Netopýry jde o velmi cenný výsledek, neboť jim pomůže odpoutat se od vnitřní krize, kterou klub v posledních týdnech prochází a která vyvrcholila odvoláním kouče Marcelina. Debutant Albert Celades dovedl svůj tým v prvním střetnutí Ligy mistrů k úspěchu a má na čem stavět.

Hráči Valencie odmítli jít na tiskovou konferenci a raději promluvili na hřišti. Pravda, Chelsea byla lepším i aktivnějším týmem, ale na to se historie ptát nebude. Jediné branky dosáhl Rodrigo v 75. minutě. Hostující útočník si našel míč po standardce Dani Pareja a rozhodl o vítězství Valencie.

V 86. minutě sice Wass zahrál ve vápně rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop, Barkley ovšem neproměnil, branku překopl. Valencia těsný náskok udržela a nadechla se pořádné porce čerstvého vzduchu.

Sestavy:

Chelsea: Kepa; Zouma (73. Giroud), Christensen, Tomori, Azpilicueta; Kovačić (80. Barkley), Jorginho, Marcos Alonso; Mount (16. Pedro), Willian a Abraham.

Valencia: Cillessen; Wass, Garay, Gabriel Paulista, Gayá; Coquelin, Parejo, Kondogbia, Cheryshev (92. Diakhaby); Rodrigo (90. Lee Kang-in) a Gameiro (70. Maxi Gómez).

Branka: 75. Rodrigo.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace