Preview: Valencia - Atalanta

Mestalla (© marca.es)

Valencia se pokusí na prázdné Mestalle o fotbalový zázrak v podobě smazání třígólové ztráty, kterou nabrala v prvním zápase osmifinále Ligy mistrů v Bergamu.

Debakl 1-4 odsoudil Netopýry do role, kdy je skutečně může spasit jen večer, kterých hráči za kariéru moc nezažijí. Zvrat je možný, bude k němu ale potřeba kombinace několika faktorů - dokonalý výkon v útoku, dokonalý výkon v obraně pochybnosti soupeře.

Výhodu domácího publika Valencia ztratila. Kvůli koronaviru se totiž střetnutí odehraje bez fanoušků. Na Mestalle bude zvláštní atmosféra. Nebudou slyšet hlasité pokřiky příznivců, jen zápasové pokyny hráčů. Dokáže se Valencia s takovými podmínkami vyrovnat?

Albertu Celadesovi komplikují situaci i absence. Mimo hru jsou obránci Garay, Piccini, Mangala a Paulista, na listinu zraněných přibyl útočník Maxi Gómez. Ve středu defenzivy bude muset vypomoci Coquelin. Hosté přijedou v plné síle, která je soustředěna zejména v ofenzivě, protože ta se řadí mezi nejlepší v Evropě.

Výkop je v 21 hodin, rozhodčím bude Rumun Ovidiu Hategan.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace