Preview: Atalanta - Valencia

Atalanta - Valencia (© marca.es)

Středeční večer bude v osmifinále Ligy mistrů patřit ze španělského pohledu Valencii, kterou otestuje ofenzivní síla Atalanty.

A ta je pořádná, vždyť v předních evropských ligách jsou jen dva týmy, které v letošní sezóně vstřelily více branek - PSG a Manchester City.

Utkání se odehraje na San Siru, stadionu, jenž dává vzpomenout na jeden z nejhorších večerů, jaké Netopýři pamatují. Zahovićova chyba, Pellegrinova penalta, Cañizaresovy slzy a vztek a bezmoc tisíců příznivců. Místo největšího úspěchu prohra ve finále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov na pokutové kopy...

Dnešní střetnutí může sloužit jako odrazový můstek k novým zážitkům z tohoto místa, pozitivnějším. Valencii však komplikuje situaci početná marodka. Coquelin ani Rodrigo se nestihli uzdravit a chybějí stejně jako Piccini, Florenzi, Garay, Kangin, Vallejo a vykartovaný Gabriel Paulista.

Dokáže Valencia uspět i v oslabené sestavě? Na to se začne psát odpověď v 21 hodin, pokyn ke hře dá anglický rozhodčí Michael Oliver. 

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace