Valencia porazila Villarreal i podruhé a je v semifinále Evropské ligy

Valencia postupuje (© as.com)

Valencia neponechala nic náhodě a pevným krokem se přesunula do semifinále Evropské ligy.

Netopýři si už na stadionu Villarrealu zajistili dvougólový náskok výhrou 3-1, což se do obrazu dnešní odvety výrazně promítlo.

Obě můžstva promíchala sestavu, i proto nemělo střetnutí potřebnou kvalitu. Valencia měla vývoj pod kontrolou, Villarreal sice působil snaživě, ale vlastně neměl možnost, jak dvojzápas alespoň zdramatizovat.

Domácí vstřelili v každém poločase jeden gól. V prvním se prosadil Toni Lato, ve druhém za pomoci šťastné teče jednoho z obránců Parejo z přímého kopu. Marcelinova parta slaví postup do semifinále, kde se střetne s londýnským Arsenalem.

Sestavy:

Valencia: Neto; Wass, Roncaglia, Diakhaby, Toni Lato; Ferran Torres, Soler (46. Gabriel), Parejo (62. Coquelin), Guedes (68. Kangin Lee); Gameiro a Santi Mina. 

Villarreal: Andrés; Ratiu, Funes Mori, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Morlanes, Trigueros (73. Javi Fuego), Cáseres (64. Fornals), Pedraza; Raba (46. Chukwueze) a Gerard Moreno. 

Branky: 13. Toni Lato, 54. Parejo.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace