Valencia výhrou na hřišti Villarrealu nakročila do semifinále Evropské ligy

Radost hráčů Valencie (© marca.es)

Valencia udělala velký krok mezi poslední čtyři celky Evropské ligy, když v prvním utkání čtvrtfinále dobyla stadion Villarrealu výsledkem 3-1.

Pro Žlutou ponorku jde po ligových zklamáním o další tvrdý direkt, neboť si zasloužila více štěstí a lepší výsledek.

Hosté šli rychle do vedení. Cáseres fauloval ve vápně Guedese a Parejo nařízený pokutový kop sice neproměnil, z dorážky však poslal míč do sítě sám Guedes. Následně měl dvě příležitosti Gameiro, jenže neuspěl. To byla voda na mlýn Villarrealu, který začal mít navrch. Gólově to potvrdil z penalty za faul na Iborru Cazorla.

Villarreal si vytvořil několik dalších gólovek, Neto byl pokaždé pozorný. V závěru se zdálo, že oba týmy jsou smířeny s tím, že se o všem rozhodne až na Mestalle. Jiného názoru byl Wass, jehož skvělé zakončení vrátilo Valencii v první minutě nastavení vedení. To těsně před konečným hvizdem ještě přikrášlil Guedes. Valencia vyhrála na Estadio de la Cerámica 3-1 a je jednou novou v semifinále soutěže.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace