Barcelona se probudila včas, Inter porazila 2-1

Luis Suárez (© marca.es)

Barcelona dokázala včas zareagovat a má první vítězství v letošním vydání Ligy mistrů. Inter Milán porazila 2-1.

Poločasový stav určila už třetí minuta, kdy se prosadil po rychlém průniku Lautaro. Pro Barcelonu šlo o lichotivý stav, neboť Inter měl i další příležitosti. Proti té nejlepší Lautara se blýskl skvělým reflexivním zákrokem Ter Stegen. I přes účast Messiho a dlouhé držení míče byla Barcelona směrem dopředu jalová a nudná, Camp Nou vzrušila jen střela Arthura z konce půle.

Druhá půle nabídla živější Barcelonu a odměna stála za to. Luis Suárez se na hranici vápna z první opřel do míče, který zapadl přesně k tyči. Krásný gól uruguyaského reprezentanta. Barcelona se tlačila do útoku, střídající Dembélé mířil nad. Až pět minut před koncem přišel rozhodující zásah, opět zásluhou Luise Suáreze.

Barcelona po remíze z Dortmundu zdolala Inter Milán díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase 2-1.

Sestavy:

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Semedo; De Jong, Busquets (52. Vidal), Arthur; Messi, Luis Suárez a Griezmann (66. Dembélé).

Inter Milán: Handanovič; Godín, De Vrij, Škriniar; Candreva (71. Dambrosio), Barella, Brozović, Sensi (79. Politano), Asamoah; Lautaro Martínez a Alexis Sánchez (66 Gagliardini).

Branky: 58. a 84. Luis Suárez - 3. Lautaro Martínez.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace