Barcelona v Praze trpěla, výbornou Slavii přesto udolala 2-1

Barcelonská radost (© marca.es)

Barcelona má v Lize mistrů další tři body. Na těsnou výhru na hřišti pražské Slavie se však španělský mistr hodně nadřel.

Slavia možná nastoupila až s příliš velkým respektem, a tak už ve třetí minutě chybovala při rozehrávce a Messi poslal Barcelonu do vedení. S postupem času se ale domácí otrkali a udělali hlavní postavu hostujícího celku z Ter Stegena, jenž musel být několikrát v pozoru. De Jong měl prozměnu nejblíže ke druhému zásahu favorita, rovněž neproměnil, Kolář míč vykopl.

Zaslouženého vyrovnání se Slavia dočkala v 50. minutě, autorem branky byl Bořil. Euforie však vydržela v Edenu jen pár minut, protože Barceloně vrátil vedení Luis Suárez šťastným gólem téměř z nulového úhlu za pomoci teče Olayinky po standardní situaci Messiho. Číslo deset o sobě dalo vědět i průnikem, který zmařil Kolář. Po Messiho skvělém pasu měl tutovku Luis Suárez, křížná střela šla těsně vedle. Uruguayec neuspěl ani v další možnosti, proti byl Kolář.

V závěru bylo ve vápně Barcelona několik závarů, španělský celek je přežil a výborně hrající Slavii udolal poměrem 2-1.

Sestavy:

Slavia Praha: Kolář; Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil; Souček, Ševčík, Masopust (76. Van Buren), Stanciu (76. Hušbauer), Zelený (46. Tecl) a Olayinka.

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Arthur (84. Rakitić), Busquets (78. Vidal), De Jong; Messi, Suárez a Griezmann (69. Dembélé).

Branky: 50. Bořil - 3. Messi, 57. Olayinka (vl.). 

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace