Preview: Slavia Praha - Barcelona

Lionel Messi (© marca.es)

Z pohledu českého fanouška bude nejzajímavější zápas třetího kola základních skupin Ligy mistrů k vidění v Praze, kde Slavia vyzve Barcelonu.

Není pochyb o tom, kdo je v zápase favoritem. Cokoliv jiného než jasná výhra Katalánců by bylo překvapením, Slavia ale ukázala proti Borussii Dortmund, že je připravena klást odpor i evropským velkoklubům.

Na Eden - dnes Sinobo Arenu - má velmi dobré vzpomínky Lionel Messi, jenž zde v roce 2011 nasázel Viktorii Plzeň hattrick, díky čemuž překonal hranici 200 branek za Barcelonu. Dnes jsou zápisy argentinské hvězdy á na zcela jiné úrovni, stejné zůstává Messiho odhodlání a touha je posouvat stále dále.

Číslo deset by nemělo na hřišti chybět od první minuty. Barcelona je součástí těžké skupiny, kde ani tříbodový náskok na Inter není zcela komfortní, proto se očekává, že nasadí nejsilnější sestavu. Mimo jsou Umtiti a Sergi Roberto. Slavia se musí obejít bez Traorého. Deník Marca se zaměřil na Milana Škodu, kterého označil jako symbol pražského celku, v útoku ale zřejmě dostane přednost Tecl.

V hlavním městě České republiky se začne balón kutálet v 21 hodin, na fair-play bude dohlížet skotský rozhodčí Bobby Madden.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace