Další trapas Barcelony v Lize mistrů, Bayern jí nadělil osm branek

Bayern nedal Barceloně šanci (© marca.es)

Další rok, další trapas v Lize mistrů. Barcelona nezlomila prokletí posledních let a se soutěží se loučí po čtvrtfinálovém mači, ve kterém inkasovala od Bayernu Mnichov potupných 8 branek.

Lekce z Říma a Liverpoolu se minuly účinkem, Barcelona se nenaučila, jak přistupovat ke klíčovým zápasům soutěže a i tentokrát zcela selhala od prvního do posledního fotbalisty. I Lionel Messi tentokrát marně hledal v klobouku svá kouzla a jen bezmocně přihlížel, jak Ter Stegen tahá ze sítě jeden balón za druhým.

Na gól Müllera po povedené kombinaci s Lewandovským ještě Barceloně odpověděla díky vlastní trefě Alaby, jenže poté zařadil Bayern vyšší rychlostní stupeň a Barcelona se marně snažila německou mašinu zastavit. Perišić, Gnabry a Müller stanovili poločasový stav na 1-4.

Ve druhé půli přidaly oba týmy stejný počet gólů. Barcelona snížila Luisem Suárezem, avšak následně už střílel jen Bayern. Kimmich, Lewandowski a dvakrát Coutinho, jenž je v Bayernu na hostování z Barcelony, definitivně potopily loď jménem Barcelona, která má po letošní sezóně tolik děr, že se těžko stihnou zacelit během jediného léta...

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace