Kroos trefil první výhru Realu Madrid v letošní Lize mistrů

Radost hráčů Realu Madrid (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid na třetí pokus v Lize mistrů zvítězili. Kýžené tři body z hřiště Galatasaraye zařídil jediný gól Kroose.

Hned v úvodu museli hosté dvakrát děkovat Courtoisovi, jenž v obou případech vychytal Andoneho. Důležitost Belgičanových zákroků se ukázala v 18. minutě, kdy Hazardům pas se štěstím proměnil v jediný gól prvního poločasu Kroos. Na obou stranách byly k vidění další příležitost, další branka ale nepadla.

Druhé dějství se odehrálo hlavně v bílé barvě. Muslerovi vyprášili rukavice Benzema a po něm Hazard. Po další šanci Hazarda zastoupilu už pokořeného Musleru břevno. Real Madrid měl zápas pod kontrolou, z klidu ho vyvedla jen hlavička Nzonziho z 83. minuty, po níž míč prosvětěl nad břevnem.

Real Madrid ve třetím zápase základní skupiny Ligy mistrů poprvé zvítězil v tabulce si výrazně polepší.

Sestavy:

Galatasaray: Muslera; Mariano, Luyindama, Marcão, Nagatomo; Donk (46. Feghouli), Nzonzi, Seri (77. Emre Mor); Bilhanda (66. Bayram), Andone a Babel.

Real Madrid: Courtois; Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Fede Valverde (79. James); Rodrygo (82. Jović), Benzema a Hazard (78. Vinícius).

Branky: 18. Kroos.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace