Real Madrid jen remizoval s Bruggami a zkomplikoval si v Lize mistrů život

Zklamaní hráči Realu Madrid (© marca.es)

Real Madrid nevyhrál ani druhý zápas základní skupiny Ligy mistrů, s Bruggami doma jen remizoval 2-2.

Po debaklu s PSG jde pro Real Madrid o další komplikaci v milionářské soutěži.

Domácí sice byli na Bernabéu po celý první poločas jasně aktivnějším týmem, jenže Bruggy je dvakrát vytrestaly z brejku. Dennis už v 9. minutě zakončil tak špatně a zároveň šťastně, že se mu míč od jedné nohy odrazil do druhé a od ní mimo dosah Courtoise. Stejný fotbalista zaznamenal i druhý gól a opět nešlo o tradiční zásah. Při úprku totiž málem upadl, přesto i tentokrát zakončil mimo dosah brankáře. Mezitím měl několik dobrých šancí i Real Madrid, Modrić, Kroos ani hlavičující Varane, jehož parádně vychytal Mignolet, balón do sítě nedostali.

Povedlo se to až Sergiu Ramosovi v úvodu druhé půle, kterou Blancos začali velkým tlakem. Ten však po snižující trefě opadl a hra Zidanova výběru začala být velmi nepřesná. Z toho vybočila jen střela Modriće nad. Naopak střídající Areola musel rychle předvést své umění. V 84. minutě byl vyloučen hostující Vormer a z následné standardní situace vyrovnal hlavou Casemiro. Obrat už favorit dokonat nedokázal a málem naopak inkasoval po možnosti Schrijverse.

Sestavy:

Real Madrid: Courtois (46. Araola); Dani Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Nacho (46. Marcelo); Kroos, Casemiro, Modrić; Lucas Vázquez (67. Vinícius), Benzema a Hazard.

Bruggy: Mignolet; Mata, Mechele, Deli, Sobol; Vormer, Rits, Vanaken; Diatta, Dennis (71. Openda (87. Cools)) a Tau (90. Schrijvers).

Branky: 56. Sergio Ramos, 85. Casemiro - 9. a 39. Dennis.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace