Preview: Real Madrid - Manchester City

Real Madrid potřebuje střelecké probuzení Karima Benzemy (© as.com)

Jako poslední ze španělských zástupců vstoupí do play-off Ligy mistrů Real Madrid, na Bernabéu hostí Manchester City.

Utkání nabízí hned několik zajímavostí. Nejlepší obrana předních evropských lig (Real Madrid inkasoval jen 17 branek) se postaví druhému nejlepšímu útoku (68 branek City překonává jen PSG s 71), Real Madrid se znovu střetne s Pepem Guardiolou, jehož City touží posadit se na kontinentální trůn, který v minulých letech obvykle patřil právě Bílému baletu.

Jenže letošní sezóna je v hlavním městě Španělska hodně komplikovaná a dnešní mač začne psát odpověď na otázku, jestli Real Madrid může znovu pomýšlet na nejvyšší metu.

Domácím se vrátil na marodku Eden Hazard, připraven je naopak Gareth Bale, a to podle všeho jako člen základní sestavy. V té se neočekává žádné překvapení. Manchester City má nejdražší tým světa a dnes bude jeho součástí i Sterling, jenž překonal zdravotní potíže, či De Bruyne. Belgičan s 8 góly a 19 asistencemi tvoří společně se Sterlingem a Agüerem útočnou osu anglického celku.

Na vyprodaném Bernabéu se začne míč kutálet v 21 hodin, rozhodčím bude Ital Daniele Orsato.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace