Real Madrid ztratil proti PSG dvougólový náskok, přesto v Lize mistrů postupuje

Karim Benzema (© marca.es)

Real Madrid si zajistil postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů z druhého místa základní skupiny, přestože s PSG jen remizoval 2-2.

Bílému baletu nevyšla odplata za první vzájemný duel sezóny, který v Paříži ovládli domácí poměrem 3-0, podle představ.

Ve Španělsku se hrál atraktivní duel, ve kterém bylo k vidění velké množství střel. Častěji musel zasahovat Keylor Navas, ani bývalý brankář Realu Madrid ale nestačil na dorážku Benzemy ze 17. minuty. V nejlepší šanci PSG v první půli reflexivně vychytal Courtois Mbappého. V 45. minutě přišel kontroverzní moment. Courtois fauloval v pokutovém Icardiho a byl vyloučen. VAR však odhalil lehký faul na polovině hřiště na Marcela a zrušil červenou kartu pro belgického brankáře i případnou penaltu.

Hned po návratu ze šaten se ocitl v šanci Benzema, Keylor byl opět pozorný. Poté tempo opadlo a rušno bylo až v závěru. Benzema po centru Marcela zvýšil na 2-0, ale Mbappé hned vzápětí využil chyby Courtoise a Varana, aby snížil. Real Madrid varování nedbal a rychle přišel i o jednogólový náskok, když vyrovnal střídající Sarabia. V nastavení orazítkoval Bale z přímého kopu tyč, výsledek 2-2 se nezměnil.

Sestavy:

Real Madrid: Courtois; Dani Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo; Valverde (76. Modrić), Casemiro, Kroos; Isco (82. Rodrygo), Hazard (68. Bale) a Benzema.

PSG: Keylor Navas; Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat; Gueye (46. Neymar), Marquinhos, Verratti; Di María (75. Draxler), Icardi (75. Sarabia) a Mbappé.

Branky: 17. a 79. Benzema - 81. Mbappé, 83. Sarabia.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace