Střelecké probuzení. Real Madrid nadělil Galatasarayi šest branek

Rodrygo zaznamenal hattrick (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid si ve čtvrtém utkání základní skupiny Ligy mistrů s chutí zastříleli, Galatasarayi nadělili šest branek.

Jestliže někdo přišel na Bernabéu s několikaminutovým zpožděním, mohl litovat. Domácí totiž měli bleskový nástup a dvakrát rychle skóroval mladík Rodrygo, v obou případech po pasu Marcela. V prvním případě si položil obránce a střelou k tyči nedal Muslerovi šanci, ve druhém uspěl netradičně hlavou.

Smršť pokračovala a ve 14. minutě už svítil stav 3-0. Sergio Ramos s přehledem proměnil pokutový kop za přišlápnutí Kroose. Těsně před odchodem do šaten se dočkal své radosti i Karim Benzema.

Po změně stran Real Madrid přece jen zvolnil, konto tureckého soupeře už zatížili jen Karim Benzema, jemuž naservíroval míč před prázdnou svatyni Carvajal, a v samotném závěru Rodrygo, který tak pečetil svůj hattrick. Real Madrid přejel odevzdaný Galatasaray jednoznačně 6-0.

Sestavy:

Real Madrid: Courtois; Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo (42. Mendy); Fede Valverde, Casemiro (60. Modrić), Kroos; Rodrygo, Hazard (68. Isco) a Benzema.

Galatasaray: Muslera; Mariano, Luyindama, Marcão, Nagatomo (88. Büyük); Seri, NZonzi (46. Bayram), Lemina; Feghouli, Andone (46. Donk) a Babel.

Branky: 4., 7. a 92. Rodrygo, 14. Sergio Ramos (pen.), 45. a 81. Benzema.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace