Preview čtvrtých zápasů základních skupin Evropské ligy

José Bordalás udílí pokyny (© marca.es)

Evropská liga vstupuje do odvetné fáze zápasů základních skupin, a to včetně tří španělských zástupců.

Basilej - Getafe, 18:55

Getafe čeká utkání v Basileji, kde půjde nejen o první místo tabulky, ale i o možnost zajistit si postup do další fáze.

Na ten Getafe potřebuje zvítězit a zároveň doufat v zaváhání Krasnodaru. Azulones po slabším úvodu sezóny zaznamenávají zlepšenou formu, což chtějí potvrdit i ve Švýcarsku.

Do branky se postaví Chichizola, podle všeho půjde o jednu z mála změn oproti tradiční jedenáctce, neboť proti Celtě José Bordalás některé opory šetřil právě s výhledem na dnešní střetnutí.

Dudelange - Sevilla, 18:55

Sevilla odcestovala do Lucemburska, kde se střetne s outsiderem skupiny Dudelange.

Andalusanům stačí i bod, aby měli zajištěné pokračování v Evropské lize i na jaře, zároveň mají blízko k potvrzení prvního místa základní skupiny. Pro Sevillu jde o jubilejní dvoustý zápas v evropských pohárech.

Oslavit kulatou cifru chtějí vítězstvím, za kterým půjdou v podle všeho výrazně obměněné sestavě, než jaká bývá k vidění v lize. Julen Lopetegui dá šanci mnoha fotbalistům, kteří dosud nebyli tolik vytěžováni.

Espanyol - Ludogorets, 21:00

Také Espanyol má základní skupiny dobře rozehranou, velký krok k přezimování v soutěží může udělat, pokud uspěje proti celku Ludogorets.

Pablo Machín má zatím na lavičce Espanyolu bilanci dvou výher a tří porážek, dnes věří ve vyrovnání bilance. Katalánci by to potřebovali, protože domácí výsledky mají doslova bídné. Před vlastním publikem ještě v sezóně nezvítězili.

Espanyol se to pokusí změnit v jedenáctce, ve které dojde k několika úpravám. Piatti, Calleri a Javi López zůstávají mimo hru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace