Preview druhých zápasů základních skupin Evropské ligy

Marc Cucurella z Getafe (© marca.es)

V pohárovém týdnu je čtvrtek jako obvykle vyhrazen Evropské lize, kde se o body porvou i tři kluby La Ligy.

CSKA Moskva - Espanyol, 18:55

Asi nikdo nečekal, že Espanyol po dobré loňské sezóny bude hned na začátku té letošní natolik trpět. Utkání na hřišti CSKA může být zlomové výsledkově, i pokud jde o budoucnost Davida Gallega.

Kouč Katalánců je totiž pod hrozbou odvolání a právě dnešní mač společně s tím víkendovým proti Mallorce by měly určit, jestli klub důvěru v jeho schopnosti prodlouží.

I proto se očekává, že nebude obměňovat základní sestavu. Chybí jen Iturraspe a Ferreyra. CSKA postrádá mimo jiné kdysi obrovský talent Dzagoeva, přesto mu náleží role mírného favorita.

Krasnodar - Getafe, 21:00

Nepříliš populární výlet do Ruska čeká také Getafe, jehož soupeřem bude o něco méně zvučný Krasnodar. To ale neznamená, že by na Madriďany čekala snažší úloha.

José Bordalás by na rozdíl od lodivoda Espanyolu k nějakým změnám ve složení úvodní jedenáctky sáhnout mohl, aby rozložil síly. Jisté je, že nenastoupí Amath, Antunes, Bergara a Manoljović, kteří jsou na marodce.

Krasnodar v prvním střetnutí skupiny utrpěl debakl 0-5 od Basileje a dnes tedy má co napravovat.

Sevilla - APOEL, 21:00

Posledním španělským celkem v soutěži je Sevilla, která využije střetnutí proti APOELu, aby dala příležitost členům širšího kádru.

Na minuty na hřišti se tak mohou těšit brankář Bono, obránci Koundé či Escudero, záložníci Gudelj a Fran Vázquez nebo útočníci Chucharito a Rony Lopes.

Julen Lopoetegui věří, že i s netradiční jedenáctkou dokáží jeho svěřenci naplnit papírové předpoklady a dalším vítězstvím udělat krok k postupu do další fáze.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace