Rubiales se kvůli utkání v USA pustil do Tebase

Luis Rubiales (© marca.es)

Plánovaný přesun ligového zápasu mezi Gironou a Barcelonou do USA znovu přiostřil napjaté vztahy mezi prezidentem Španělského fotbalového svazu (RFEF) Luisem Rubialesem a šéfem La Ligy Javierem Tebasem.

Zatímco Tebas už má vše nachystané a získal i souhlas obou klubů, střetnutí, které by se mělo odehrát v lednu v Miami, je trnem v oku Luise Rubialese, jenž se do Tebase pustil.

"Javier Tebas mluvil se všemi kromě těch, se kterými mluvit měl. Je to nedostatek respektu, proradné a nepochopitelné. Tento prezident vyžaduje hodně od ostatních, přitom jeho vlastní chování je daleko za tím, jaké by mělo být. Ani jednou nám nezavolal. Podepsal patnáctiletou smlouvu se soukromou společností a zcela při tom ignoroval samotné hráče a kluby. Jeho přístup je otřesný. Říkám bez servítek, že je nevychovaný. Podepsal kontrakt, který neměl právo podepsat. Co podepsal, je bezcenné. Bez našeho svolení ta smlouva nic neznamená. Uvidíme, co se s tím zápasem (mezi Gironou a Barcelonou) stane," prohlásil Rubiales.

Rubiales se u příležitosti zápasu ve Wembley proti Anglii nechal slyšet, že Španělsko národní stadion neplánuje: "Je to hezký koncept, ale nereálný. Nemůžeme utratit stovky milionů eur za stadion, jako je Wembley, který by byl využíván zřídkakdy. A co je ještě důležitější - reprezentace patří všem Španělům, proto musí hrát v různých částech země."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace