Valencia musí v odvetě zvítězit. V Londýně nabrala ztrátu

Záběr z utkání (© marca.es)

Valencia prohrála v úvodním semifinále Evropské ligy na stadionu Arsenalu 1-3 a v odvetě bude muset nepříznivý výsledek otáčet.

Pro Netopýry přitom začal zápas v Londýně výborně, už v jedenácté minutě se dostal ke snadné hlavičce Diakhaby a poslal hosty do vedení.

To však mělo jepičí život, neboť o chvíli později se Aubameyang zachoval nesobecky a Lacazette už měl před prázdnou svatyní snadnou práci. Neuběhla ani půlhodina střetnutí a obrana Valencie znovu zaspala, Lacazettovu hlavičku vyškrábl Neto až za brankovou čárou - 2-1 pro domácí.

Ve druhém poločase mohl Lacazette dokonat svůj hattrick, ve dvou šancích ale tentokrát zklamal. Podobně si před Petrem Čechem počínal Gameiro. Když už se zdálo, že se skóre znovu nepohne, udeřil Arsenal v nastaveném čase potřetí prostřednictvím Aubameyanga. Kanonýři půjdou do odvety na Mestalle s dvougólovým náskokem, na Valencii čeká těžký úkol.

Sestavy:

Arsenal: Čech; Mustafi, Papastathopoulos, Koscielny (82. Monreal), Kolašinac; Guendouzi (58. Torreira), Xhaka, Maitland-Niles, Özil (77. Mkhitaryan), Aubameyang a Lacazette. 

Valencia: Neto; Piccini, Garay, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gayá; Soler (72. Wass), Parejo, Roncaglia, Guedes (72. Gameiro) a Rodrigo. 

Branky: 18. a 26. Lacazette, 91. Aubameyang - 11. Dikahaby.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace