Ani Švédsko nedokázalo Španěly zastavit

Sergio Ramos (© marca.es)

La Roja pokračuje ve sbíraní kvalifikačních bodů. Ve čtvrtém střetnutí o Euro 2020 porazilo Španělsko Švédsko jasně 3-0.

V základní sestavě překvapila účasty Kepy na úkor De Gey. Jestli je brankář Chelsea novou dlouhodobou jedničkou, to ukáží až další mače.

V tom dnešním moc právě neměl. Švédsko se soustředilo výhradně na obranu, přesto se Španělsko dostávalo na dostřel. Zas a znovu ale naráželo na výborného Olsena.

Až po více než hodině hry zahrál jeden z hostujících obránců rukou a pokutový kop s přehledem proměnil Sergio Ramos. O dvacet minut později skvěle nastartoval motor Morata a Švédové jej zastavili jen za cenu nedovoleného zákroku. Sám faulovaný se postavil k další penaltě a naložil s ní stejně jako Ramos. Na konečných 3-0 upravil hned na to Oyarzabal.

Španělsko zvítězilo 3-0 a vede skupinu bez ztráty kytičky.

Sestavy:

Španělsko: Kepa; Dani Carvajal, Sergio Ramos, I. Martínez (88. Diego Llorente), Jordi Alba; Parejo, Busquets, Ruiz; Asensio (65. Morata), Isco a Rodrigo (72. Oyarzabal). 

Švédsko: Olsen; Lustig, Jansson, Helander, Augustinsson; Forsberg, Larsson (82. Isak), Ekdal (86. Olsson), Claesson (27. Johansson); Quaison a Berg. 

Branky: 64. Sergio Ramos (pen.), 85. Morata (pen.), 87. Oyarzabal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace