Tři body a nic víc

Španělská radost (© marca.es)

Španělsko navázalo na výhru nad Norskem povinnými třemi body z Malty.

Na hřišti outsidera La Roja nudila a kromě dvou branek Moraty toho příliš nepředvedla. Ale vítězství se počítá.

Luis Enrique neusedl na lavičku kvůli naléhavým rodinným problémům a o nic zásadního nepřišel. Jestliže někdo čekal koncert s množstvím gólů v síti Bonella, musel být hluboce zklamán.

Nejspokojenější odcházel z trávníku bezpochyby Álvaro Morata, jenž opět potvrdil, že po přesunu do Atlética ožil. Po půlhodině předvedl dobré zpracování i zakončení z úhlu a Španělsko vedlo. Na další zásah se muselo čekat až do 73. minuty, kdy stejný fotbalista hlavou po centru Jesúse Navase pečetl na 2-0 pro hosty. Španělsko vyhrálo i druhý kvalifikační zápas o Euro 2020 a má plný počet šesti bodů.

Sestavy:

Malta: Bonello; Mbong (65. R. Muscat), Z. Muscat, Caruana (85. Micallef), Borg, Zerafa, Mintoff (69. Mifsud), Fenech, Guillaumier, Corbalan a Nwoko. 

Španělsko: Kepa; Sergi Roberto, Sergio Ramos, Hermoso, Gayá; Canales, Rodri, Saúl (65. Jesús Navas); Marco Asensio, Bernat (56. Muniain) a Morata (78. Rodrigo). 

Branky: 31. a 73. Morata.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace