Španělsko zůstává stoprocentní, na Faerských ostrovech vyhrálo 4-1

Španělsko vyhrálo 4-1 (© marca.es)

Nebylo to příliš zábavné představení, přesto stačilo na pohodlnou výhru. Španělsko vyhrálo na Faerských ostrovech 4-1.

Díky tomu zůstává v kvalifikaci o postup na Euro 2020 stoprocentní, devět bodů z devíti možných.

Na půdě outsidera udeřil favorit už po pěti minutách hlavičkou Sergia Ramose, pro něhož vítězství znamená rekord. Nikdo jiný totiž na 122 triumfů za reprezentaci nedosáhl.

Jesús Navas v 19. minutě zvýšil na 2-0, na což domácí zareagovali snížením Olsena po rohovém kopu, dvougólový náskok však vrátil Španělsku rychle Isco, jehož technická střela se odrazila od tyče do brankáře a od něj do sítě.

Ve druhém poločase padla jediná branka, a to ta Gayova. Obránce Valencie si sám před Gestssonem počínal mazácky. Španělsko bere po výslekdu 4-1 tři povinné body.

Sestavy:

Faerské ostrovy: Gestsson; Rólantsson, Faerö, Gregersen, Davidsen; Hansson, Vatnsdal (74. Baldvinsson), B. Olsen, Vatnhamar, K. Olsen (68. Johannesen) a Frederiksberg (86. M. Olsen). 

Španělsko: Kepa; Jesús Navas, Sergio Ramos (46. Diego Llorente), Hermoso, Gayá; Sergi Roberto, Rodri, Cazorla; Iago Aspas (56. Marco Asensio), Isco (74. Fabián Ruiz) a Morata. 

Góly: 30. Olsen - 5. Sergio Ramos, 19. Jesús Navas, 33. Gestsson (vl.), 71 Gayá.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace