Pět z pěti. Španělsko nezaváhalo ani v Rumunsku

Paco Alcácer oslavuje branku (© marca.es)

Španělsko dál kráčí pevným krokem na Euro 2020. Pátou kvalifikační výhru v pátém utkání si připsalo v Rumunsku.

Mezi třemi tyčemi opět dostal důvěru Kepa, jenž tak podle všeho přebírá pozici jedničky. V prvním poločase však neměl příliš práce, naopak na druhé straně bylo rušno neustále. La Roja si bez větších problémů vytvářela šance, jenže proměnila jedinou, a to navíc z penaltového puntíku. Deac prošlápl Ceballose a Sergio Ramos se nemýlil.

Brankář Tătărușanu, nejlepší hráč Rumunska, lovil podruhé míč ze sítě nedlouho po změně stran. Španělský útok doslova rozebral obranu domácích a Paco Alcácer doklepával do prázdné branky. Střídající Andone dokázal rychle zareagovat snižující trefou a další komplikaci znamenalo vyloučení Llorenteho ze 79. minuty po sražení Puşcaşe v dobré šanci.

Španělsko oslabení i díky dvěma skvělým zákrokům Kepy přečkalo a raduje se z plného počtu bodů i po pátém kvalifikačním duelu.

Sestavy:

Rumunsko: Tătăruşanu; Benzar, Nedelcearu, Chiricheş, Grigore, Tosca; Deac (72. Maxim), Marin, Stanciu (63. Hagi); Puşcaş a Keșerü (56. Andone). 

Španělsko: Kepa; Jesús Navas, Diego Llorente, Sergio Ramos, Jordi Alba; Fabián Ruiz, Busquets, Saúl; Rodrigo (71. Oyarzabal), Paco Alcácer (85. Mario Hermoso) a Ceballos (77. Sarabia). 

Branky: 59. Andone - 28. Sergio Ramos (pen.), 47. Paco Alcácer.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace