Preview: Švédsko - Španělsko

Španělé na tréninku (© as.com)

Španělsko nevyužilo první mečbol, ale hned má k dispozici druhý. V dalším kvalifikačním utkání se představí ve Švédsku.

Před několika dny to v Norsku nevyšlo, La Roja s podceňovaným soupeřem jen remizovala. Nyní nabízí Skandinávie možnost dorážky v podobě Švédska. Vítězství znamená postup na Euro 2020.

Zápas proti Norsku vyvolal určité pochybnosti, dnes je šance je smazat. Roberto Moreno opět protočí základní jedenáctku, ve které se podle všeho otevře příležitost pro Reguilóna, Carvajala, I. Martíneze, Thiaga nebo Gerarda Moreno, jenž má největší naději zastoupit Rodriga, jehož zdravotní stav není stoprocentní.

Švédsko už nemá v kádru žádnou hvězdu velikosti Zlatana Ibrahimoviće, přesto řada hráčů má dostatečnou kvalitu, aby dostali favorita do úzkých. Příznivci La Ligy poznají zejména Alexandera Isaka z Realu Sociedad.

Utkání začne ve 20:45 v Solně u Stockholmu, na stadionu Friends Arena nastoupí kromě fotbalistů i hlavní arbitr Clément Turpin z Francie.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace