Sedmička pro Villu. Španělsko nemělo s Maltou problém

Záběr z utkání (© marca.es)

Španělsko bez problémů splnilo roli favorita a v předposledním kvalifikačním utkání o Euro 2020 smetlo Maltu 7-0.

Jde o symbolické číslo, poctu Davidu Villovi, jenž oznámil chystaný konec kariéry. Právě numero 7 je totiž s El Guajem spojeno, španělský tým jako by si na svého historicky nejlepšího kanonýra vzpomněl.

Pravda, tempo nabírala La Roja pomalu, na úvodní trefu Moraty se muselo čekat do poloviny úvodního poločasu a pojistku přidal až těsně před pauzou Cazorla, ale druhá půle už byla o něčem jiném.

Maltě začaly docházet síly a v průběhu deseti minut postupně inkasovala od Paua Torrese, Sarabii, Del Olma a Gerarda Morena. Pět minut před koncem se přidal na listinu střelců také Jesús Navas. Stadion v Cádizu si zakřičel gól hned sedmkrát a viděl v akci některé mladé pušky, na kterých může reprezentace stavět do budoucna.

Sestavy:

Španělsko: Pau López; Jesús Navas, Albiol, Sergio Ramos  (62. Pau Torres), Bernat; Thiago, Rodri, Cazorla (55. Paco Alcácer), Sarabia, Gerard Moreno a Morata (66. Dani Olmo).

Malta: Bonello; Corbolan (34. Micallef), Caruana, Agius, Z. Muscat, J. Pisani (77. Grech); Paiber, Vella, R. Muscat (65. T. Caruana), Mbong a Nwoko.

Branky: 23. Morata, 41. Cazorla, 63. Pau Torres, 64. Sarabia, 70. Dani Olmo, 72. Gerard Moreno, 86. Jesús Navas.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace