Ve stopách Quiniho. Rodrigo a Alcácer sestřelili Faerské ostrovy

Španělská radost (© marca.es)

Španělsko má další tři kvalifikační body, v Gijónu porazilo Faerské ostrovy 4-0.

V hlavní roli byli útočníci Rodrigo Moreno a Paco Alcácer, každý se dvěma góly. V utkání, které bylo poctou před rokem a půl zesnulé legendě domácího Sportingu Quiniho, ukázali, že slavný kanonýr má své nástupce.

Pravda, při první brance Rodriga se mělo pískat postavení mimo hru, ale na to se historie ptát nebude. Útočník Valencie měl snadnou úlohu poté, co mu míč nesobecky naservíroval Oyarzabal. Podle očekávání se hrálo jedním směrem, přesto přišel druhý zásah až po změně stran. Rodrigo si navedl míč do vápna a parádní střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři šanci.

V závěru navýšil skóre Paco Alcácer, jenž ukázal, že výběr místa je jeho největší předností. Nejprve nastavil nohu na přihrávku Thiaga, o chvíli později hlavu na centr stejného hráče. Španělsko porazilo v zápase, v němž Sergio Ramos vyrovnal národní rekord Ikera Casillase v počtu zápasů za reprezentaci (167), outsidera z Faerských ostrovů 4-0.

Sestavy:

Španělsko: De Gea; Dani Carvajal, Serio Ramos (84. Núñez), Mario Hermoso, Gayá; Thiago, Rodri, Parejo; Suso (68. Sarabia), Rodrigo a Oyarzabal (61. Paco Alcácer). 

Faerské ostrovy: Nielsen; Vatnsdal, Gregersen, Baldvinsson (55. Eriksen); Vatnhamar, B. Olsen, Hansson, Davidsen; Edmundsson (66. Bartalsstovu), K. Olsen (87. Egilsson) a Bjartalid. 

Branky: 13. a 50. Rodrigo, 90. a 93. Paco Alcácer.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace