Atlético dotáhlo dvougólovou ztrátu a s Juventusem remizovalo

Záběr z utkání (© marca.es)

Atlético Madrid dokázalo smazat dvoubrankovou ztrátu a vydolovat v úvodního vystoupení v základní skupině Ligy mistrů proti Juventusu bod.

První poločas nabídl v podstatě jediný nebezpečný moment, a sice jedenáctou minutu, kdy střílel João Félix, Szczęsny jeho přízemní pokus vytěsnil.

Lépe si vedl krátce po začátku druhé půle Cuadrado a Juventus vedl. Podobně rychlý brejk přišel o chvíli později a hlavičující Matuidi výhodu hostů navýšil na dvě branky. Atlético nesložilo zbraně a Savić po standardní situaci snížil.

Hrdinou se stal Héctor Herrera, jenž jako střídající hráč v poslední minutě po rohovém kopu hlavou srovnal krok a rozhodl o tom, že body se mezi Atléticem a Juventusem po skvělém druhém poločase budou dělit.

Sestavy:

Atlético: Oblak; Trippier, Savić, Giménez, Lodi (76. Vitolo); Koke, Saúl, Thomas Partey (76. Héctor Herrera), Lemar (60. Correa); J. Félix a Diego Costa.

Juventus: Szczęsny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Sandro; Cuadrado, Khedira (70. Bentancur), Pjanić (87. Ramsey), Matuidi; Higuaín (79. Dybala) a Cristiano Ronaldo.

Branky: 70. Savić, 90. Héctor Herrera - 48. Cuadrado, 65. Matuidi.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace