Atlético první mečbol nevyužilo, v Leverkusenu prohrálo

Záběr z utkání (© marca.es)

Atlético nevyužilo první možnost zajistit si postup do další fáze Ligy mistrů, v Leverkusenu prohrálo 1-2.

Madriďané věděli, že díky výhře Juventusu v Moskvě ve dříve hraném utkání mají vše ve svých rukách, jenže v Německu zdaleka nepředvedli ideální výkon.

Na konci prvního poločasu navíc měli smůlu, když si Thomas po rohovém kopu vstřelil vlastní branku. Na tu navázal v 55. minutě Volland a dostal Atlético do problémů.

Až ve čtvrté minutě nastaveného času snížil Morata, a přestože se zdálo, že na drama už nebude dostatek času, přece jen přišlo. O minutu později mohl totiž hostující útočník vyrovnat, Hrádecký ho však vychytal a zajistil Leverkusenu první body v letošním ročníku soutěže.

Sestavy:

Bayer Leverkusen: Hrádecký; Weiser, Tah, Bender, Wendell (81. Retsos); Bellarabi, Aránguiz (64. Baumgartlinger), Demirbay, Amiri; Volland a Havertz (88. Dragović).

Atlético: Oblak; Arias, Felipe, Hermoso, Renan Lodi (52. Lemar); Correa (70. Héctor Herrera), Thomas Partey, Koke, Ñíguez; Morata a Diego Costa (61. Vitolo).

Branky: 41. Thomas (vl.), 55. Volland - 94. Morata.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace