Atlético na půdě Lokomotivu vyhrálo 2-0

Radost Atlética (© marca.es)

Atléticu se výprava do Ruska povedla, zpáteční cestu absolvuje se třemi body ze zápasu proti Lokomotivu Moskva.

Vítězství 2-0 je pro Atlético zaslouženou odměnou, neboť bylo lepší než soupeř. Ve dvacáté minutě to mohl potvrdit gólově Diego Costa, z malého vápna ale trestuhodně přestřelil. Na konci půle neuspěl a ani Koke.

Co se nepovedlo v první pětačtyřicetiminutovce, na to stačily tři minuty té druhé. Rychlý útok hostů zakončil João Félix jen do brankáře, z dorážku už mladý útočník otevřel skóre. O deset minut později Atlético dobře zakombinovalo a Partey pečetil na 2-0. Thomas stejně jako v derby proti Realu Madrid na hřišti vynikal.

Lokomotiv mohl vrátit do hry Krychowiak, ani nadvakrát nedokázal překonat skvělého Oblaka. Atlético si body vzít nenechalo a po dvou zápasech základní skupiny Ligy mistrů má na kontě čtyři body.

Sestavy:

Lokomotiv Moskva: Guilherme; Ignatiev (80. Eder), Höwedes, Corluka, Rybus; Cerqueira, Zhemaletdinov (33. Idowu), Barinov, Krychowiak, Joao Mario a Smolov (83. Kolomeytsev).

Atlético: Oblak; Arias, Felipe, José María Giménez, Lodi; João  Félix (84. Hermoso), Saúl, Thomas, Koke (87. Correa); Morata, Diego Costa (77. Lemar).

Branky: 48. João Félix, 58. Thomas Partey.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace