Barcelona nabídne Messimu doživotní kontrakt

Lionel Messi (© marca.es)

Lionel Messi se v Barceloně brzy dočká nové smlouvy. A nebude ledajaká, klub nabídne argentinské hvězdě doživotní kontrakt.

V rozhovoru pro ESPN to potvrdil prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu: "Lionel je v každém zápase rozdílovým hráčem a neustále dokazuje, že je nejlepším fotbalistou světa. Celý svět ho obdivuje a tleská se mu i na jiných stadionech. Je to muž jednoho klubu, překračuje hranice klubu a Barcelony, se kterými bude spojen navždy. Dávám jako příklad Pelého, jenž byl vždy součástí Santosu. Messiho chci vždy v Barceloně. Jako hráče nebo jinak spojeného s klubem."

"Chtěl bych, aby prodloužil navždy. Stále je mladý, je mu 31 let. Pořád před sebou má mnoho let fotbalu. V nejbližších měsících si sedneme a začneme jednat, aby na Camp Nou pokračoval mnoho dalších let."

Lionel Messi má platnou smlouvu do roku 2021, kterou podepsal před dvěma lety. Pokud se s vedením dohodne na dalším prodloužení spolupráce, půjde už o deváté vylepšení kontraktu v Messiho kariéře.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace