Tebas: La Liga není na hvězdách závislá. Odchod Messiho by neznamenal žádné drama

Lionel Messi (© as.com)

Šéf La Ligy Javier Tebas zareagoval na slova prezidenta Interu Milán Massima Morattiho ohledně Lionela Messiho.

Moratti nevyloučil, že se pokusí argentinskou hvězdu Barcelony v létě zlanařit, protože už podle něj "není zakázaným snem".

Tebas uvedl, že by se La Liga s Messiho odchodem vypořádala stejně, jako tomu bylo v případě přestupu Cristiana Ronalda z Realu Madrid do Juventusu před dvěma roky.

"Byl bych rád, kdyby Messi zůstal, ale pokud odejde, nebude to znamenat žádné drama. Lidé říkali, že La Liga ztratí po odchodu Cristiana Ronalda peníze, ale místo toho se naše příjmy nadále zvyšují, a to i v Portugalsku. Velké hvězdy pomáhájí, ale La Liga na nich není závislá," řekl Tebas, podle kterého je Serie A ve špatné finanční situaci, kterou by nezachránil ani příchod Messiho.

"Nemyslím si, že by Messi vyřešil finanční problémy Serie A, která se potácí mezi velkými dluhy a nedostatečnými příjmy. Finanční potíže má Itálie mnohem horší než Německo nebo Španělsko."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace