Přiletěl podepsat smlouvu, místo toho se Messi dozvěděl, že končí

Lionel Messi (© marca.es)

Ohledně nečekaného konce Lionela Messiho v Barceloně panují velké dohady. O odchodu nevěděl do poslední chvíle ani samotný Messi.

Ohledně nečekaného konce Lionela Messiho v Barceloně panují velké dohady. O odchodu nevěděl do poslední chvíle ani samotný Messi.

Tvrdí to deník El Mundo Deportivo, podle něhož včera přiletěl Messi z dovolené na Ibize s cílem podepsat pětiletý kontrakt, na kterém se obě strany domluvily před necelým měsícem.

Jenže místo toho mu vedení klubu sdělilo, že nedokázalo najít prostor pod platovým stropem, proto vše ruší. Nepomohla ani Messiho ochota jít s platem ještě níže, než na polovinu. Právě takový ústupek 34letý Messi učinil, aby mohl v Katalánsku i přes finanční problémy klubu zůstat.

Nedávný vítěz Copa América, na níž získal první velkou trofej s národním týmem Argentiny, se přitom těšil na dnešní trénink, poprvé měl mít po boku kamaráda a posilu Kuna Agüera. Jenže vše je jinak.

Fanoušci žádají vysvětlení, jak je možné, že se jedenadvacetiletá spolupráce najednou sesypala jako domeček z karet, když vše bylo domluveno. Od jedenácti hodin vystoupí na tiskové konferenci prezident Barcelony Joan Laporta, jenž by měl vnést do celé záležitosti jasno.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace