Messi už není zakázaným snem, řekl šéf Interu. Pokusí se Argentince získat?

Massimo Moratti (© marca.es)

Prezident Interu Milán Massimo Moratti překvapil, když připustil, že by se italský klub mohl ucházet o služby Lionela Messiho.

Během loňského roku vyšlo najevo, že argentinská superstar má ve smlouvě klauzuli, díky níž se může jednostranně z kontraktu vyvázat, případný zájemce by v takovém případě nemusel platit žádné odstupné.

Dvaatřicetiletý Messi nemá ideální vztahy s klubovým vedením, které opakovaně kritizoval. To může být další důvod, proč nelze odchod magického čísla deset zcela vyloučit. Moratti uvedl, že Messi by se mohl stěhovat do Milána a opačným směrem Lautaro Martínez, o něhož usiluje Barcelona. Messiho krajan odmítl prodloužit s Interem smlouvu.

"Lautaro je dobrý kluk, který má starost o svoji kariéru. Jak jsem už řekl dříve, uvidíme, jestli se stane součástí operace, při které by mohli přijít důležitější hráči jako Leo Messi. Myslím, že Messi už pro Inter rozhodně není zakázaným snem. Možná jím nebyl ani dříve, než přišlo to neštěstí (pandemie koronaviru). Messi je na konci smlouvy a bezpochyby by klub musel vyvinout obrovské úsilí, aby ho přivedl. Nevím, jestli se v kontextu současných událostí něco změnilo k lepšímu či horšímu, ale myslím, že v letošním roce můžeme být svědky zvláštních věcí," prohlásil Moratti.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace