Další zvrat? Messi zvažuje setrvání v Barceloně

Lionel Messi (© marca.es)

Další zvrat v kauze Lionela Messiho, argentinská hvězda nyní zvažuje, že zůstane v Barceloně.

Messi nedávno zaslal vedení klubu burofax (nejde o klasický fax, nýbrž o službu, která vyžaduje potvrzení přijetí dopisu od adresovaného a může být použita jako důkaz v případném sporu), v němž stálo, že chce Camp Nou opustit.

Barcelona však odmítla pustit 33letého hráče zadarmo s tím, že podle jejich představitelů nedošlo kvůli pandemii koronaviru k prodloužení termínu 10. června, do kdy mohl Messi jednostranně ukončit smlouvu. Na stranu Barcelony se v oficiálním prohlášení postavila i La Liga.

Do města přicestoval fotbalistův otec a agent Jorge, ani při jeho jednáních s Barcelonou však nedošlo k žádnému posunu. Samotný Messi, jenž se na rozdíl od spoluhráčů nezapojil v pondělí do přípravy, se nechce pouštět s klubem do soudního sporu a podle nejnovějších informací zvažuje, že zůstane i pro nadcházející rok. Kontrakt vyprší právě po sezóně 2020/2021, během příštího léta by už Messimu nic nebránilo v odchodu bez odstupného.

Messi se k celé kauze ještě nevyjádřil, byť média očekávala, že tak během tohoto týdne učiní.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace