Nečekané drama. Real Madrid zdolal Plzeň o jediný gól a znovu nepřesvědčil

Marcelo se zapsal mezi střelce (© marca.es)

Real Madrid porazil na Bernabéu Viktorii Plzeň, herní projev Lopeteguiho výběru však i tentokrát zůstal za očekáváním.

A to zejména směrem dozadu. Hlavně v prvním poločase byla obrana domácích hodně propustná, k jejich štěstí ale Viktoria žádnou ze tří dobrých šancí nevyužila, zejména tu Hrošovského těsně před pauzou možná bylo těžší neproměnit, než rozvlnit síť.

V ofenzivě si Real Madrid vedl oproti letošním standardům lépe. Dokázal si vytvářet brankové příležitosti, jenže ne je proměnit. To se povedlo v první půli jen hlavičkujícímu Benzemovi. Nespokojení fanoušci vyprovodili Bílý balet do kabin pískotem.

Náladu jim zlepšila 56. minuta, kdy Marcelo zakončil přesně povedenou souhrou s Balem, Real Madrid vedl 2-0. Dvougólový náskok znamenal uklidnění jen na chvíli, protože Hrošovský přesnou střelou k tyči vsítil kontaktní trefu. Těsný náskok si Real Madrid vzít nenechal, zůstává však otázkou, jestli prezidenta klubu Florentina Péreze přesvědčil Lopetegui o tom, že by měl ve funkci trenéra zůstat.

Sestavy:

Real Madrid: Keylor Navas; Lucas Vázquez, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos; Bale (75. Marco Asensio), Isco (54. Fede Valverde) a Benzema.

Viktoria Plzeň: Hruška; Řezník, Hejda, Hubník, Limberský; Hrošovský, Procházka (65. Hořava), Havel (76. Ekpai), Čermák, Petržela a Krmenčík.

Branky: 11. Benzema, 56. Marcelo - 79. Hrošovský.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace