Střelecké trápení nekončí. Real Madrid padl v Moskvě

Ani střídání nepomohla... (© marca.es)

Real Madrid ve třetím soutěžním zápase za sebou nevstřelil branku. Po Seville a Atléticu nenašel klíč ani k obraně CSKA Moskva, kde v rámci druhého kola základních skupin Ligy mistrů padl 0-1.

Utkání nemohlo pro Lopeteguiho výběr začít horším způsobem. Už ce druhé minutě přihrál Kroos přímo do brejku CSKA a Vlašić jeho dárkem nepohrdl. Real Madrid, který nastoupil bez několika opor, měl míč častěji na kopačkách, kromě břevna Benzemy a tyče Casemira ale Akinfeeva neohrozil.

Sterilní tlak pokračoval i ve druhém poločase. Drtivou většinu času se hrálo na polovině CSKA, ale Akinfeev nemusel řešit žádnou kritickou situaci. Bojovní domácí tak neměli větší problém těsný náskok uhájit, zatrnulo jim jen v poslední minutě a hlavičce Mariana do brankové konstrukce. V nastaveném čase byl ještě za protesty vyloučen Akinfeev.

Nudný Real Madrid nevykročil ze stínu letošní sezóny a nečekaně prohrál na hřišti CSKA 0-1.

Sestavy:

CSKA Moskva: Akinfeev; Mário Fernandes, Becao, Chernov, Nababkin; Bijol, Akhmetov, Vlašić, Dzagoev (65. Efremov), Oblyakov (90. Kyrnats) a Chalov (78. Sigurdsson). 

Real Madrid: Keylor Navas; Dani Carvajal (43. Odriozola), Varane, Nacho, Reguilón; Kroos, Casemiro (58. Modrić), Ceballos; Lucas Vázquez (58. Mariano), Benzema a Marco Asensio. 

Branka: 2. Vlašić.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace