Tentokrát žádné drama. Real Madrid nadělil Plzni pět gólů

Real Madrid si s chutí zastřílel (© marca.es)

Zatímco na Bernabéu padla Viktoria Plzeň těsně 1-2, v odvetě základní skupiny Ligy mistrů už Real Madrid neponechal nic náhodě a dokráčel k jasnému vítězství 5-0.

Úvod zápasu přitom ukázal, že i tentokrát by se mohlo mezi Davidem a Goliášem odehrávat nečekané drama, jenže hosty zachránilo břevno. Po ospalém začátku se následně Solariho parta rozjela a dvakrát udeřila slepenými góly.

Karim Benzema se po individuální akci trefil jako první, po něm v rychlém sledu po rohovém kopu Casemiro. Další dvojitý zásah přišel mezi 37. a 40. minutou. Bale přiťukl Benzemovi, následně si oba fotbalisté role vyměnili a Baleova levačka určila poločasový stav na 4-0 pro favorita.

Ve druhém poločase gólostroj madridských zvolnil, i tak ale střídající Vinícius pobídl Kroose, jehož oblouček se snesl do sítě. Real Madrid zvítězil i ve třetím zápase pod vedením Santiaga Solariho, aniž by inkasoval.

Sestavy:

Viktoria Plzeň: Hruška; Řezník, Hejda, Hubník, Limberský; Procházka, Hrošovský, Havel (37. M. Petržela), Čermák (61. Hořava), Kopic a Chorý (80. Řezníček). 

Real Madrid: Courtois; Odriozola, Sergio Ramos (59. Sánchez), Nacho, Reguilón; Kroos (73. Isco), Casemiro, Ceballos; Lucas Vázquez, Benzema (62. Vinícius) a Bale. 

Branky: 21. a 37. Benzema, 23. Casemiro, 40. Bale, 67. Kroos.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace