Real Madrid nedal AS šanci, Římany porazil 3-0

Isco (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid předvedli v prvním utkání základní skupiny Ligy mistrů fanouškům na Bernabéu dobrý výkon s řadou šancí, výsledkem je jasná výhra nad AS Řím v poměru 3-0.

Julen Lopetegui dal mezi třemi tyčemi důvěru Keyloru Navasovi, rušno ale bylo hned v úvodu na opačné straně. Bale po skvělém pasu Kroose pálil těsně mimo, Isca o chvíli později vychytal tváří v tvář Olsen a hlavičkou neuspěl ani Carvajal. Následovalo období bez šancí, až v závěru poločase vyzkoušel Olsena po rohu Sergio Ramos. Poslední minuta konečně přinesla gól, z přímého kopu na hranici velkého vápna se sedmnáctou střelou Realu Madrid v úvodní půli krásně trefil Isco.

Na začátku druhého dějství se proti ráně Ündera musel poprvé zaskvět Navas. Poté převzali iniciativu zpět domácí, Bale nejprve orazítkoval břevno, aby v další šanci už zamířil přesně k tyči - 2-0. Zvýšit mohl Asensio, po jehož nádherném zpracování v otočce a střele znovu zachránil AS Olsen. Po hlavičce Džeka musel do akce také Navas.

Konečnou podobu dal výsledku krásnou technickou střelou do šibenice střídající Mariano Díaz. Real Madrid nedal AS šanci a zvítězil 3-0.

Sestavy:

Real Madrid: Keylor Navas; Dani Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Bale, Isco a Benzema. 

AS Řím: Olsen; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Zaniolo, De Rossi, NZonzi; Ünder, Džeko a El Shaarawy. 

Branky: 45. Isco, 58. Bale, 90. Mariano.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace